Jedino ono što nosiš u sebi je stvarno tvoje i nikada ti ne može biti oduzeto.

Dobrodošli dobri moji,

Vama koji želite sreću, uspeh, nezavisnost, koji ste spremni da radite na svom ličnom razvoju i unapredite svoje veštine, a da ste istinski zadovoljni istim, tu sam da pokažem na koji način da to i ostvarite.

Moje ime je Ceca Lolić i ja sam međunarodno sertifikovani FMT IA NLP trener, Lanina mama, preduzetnica i autorka najboljeg programa za mlade. Put do ovde nije bio lak ali je bio vredan. Mnogo uspona i padova, odbijanja, prihvatanja da bi danas živela slobodu u svakom smislu te reči. Da radim posao koji volim koliko hoću, kako hoću i sa kim hoću. Što zaista želim i Vama!

A ta sloboda mi je obezbedila slobodno vreme da uživam u putovanjima, da imam vreme za čitanje, da se edukujem dalje, da upoznajem kvalitetne ljude i da imam još bolje odnose sa ljudima koji su ostali uz mene. Isto možete i vi uz malo truda i novih znanja. NLP edukacija, kojom se služim i po čijim metodama živim poslednjih 12 godina, sa svojim tehnikama i metodologijom pomogla je meni na putu mog ličnog razvoja. A sada ću ja pomoći vama da doživite promenu o kojoj sanjate.

Metodologiju koja mi je promenila život, iskoristila sam da napravim moj autorski program Smarter za mlade koji je najkompletniji program za mlade na našim prostorima. Sa idejom da pomognem mladima da shvate koliko su vredni, sposobni fantastični i da ne moraju da se popravljaju sa 30,40 ili 50 godina, nego da već sada mogu da žive život i biraju odnose po svojoj meri. Do sada je kroz Smarter za mlade prošlo preko 1000 tinejdžera, od kojih među prvima i moja ćerka Lana.

Od početka rada i osnivanja Smarter centra pa do danas, održala sam više od 300 radionica na različite teme, biznis treninge u 18 firmi malih i srednjih organizacija na temu prodaje i poslovne komunikacije i preko 600 individualnih koučinga. Dva puta godišnje upisujem polaznike na edukacije NLP Basic i NLP Practitioner koje se održavaju po najvišim standardima i kurikulumu International Association of NLP iz Švajcarske, koji je međunarodno sertifikovan program.

Coaching

Do sada sam u svoja znanja uložila preko 13 godina provedenih na profesionalnim usavršavanjima u zemlji i inostranstvu, gde sam stekla zvanja i naučila sledeće:

FMT IA NLP trener

MBA by Brian Tracy

Neurosematika by Michael Hall

ECA Professional Coaching

Energy balanced coaching

Matrix of Change by Bernard Isert

Coaching of Leadership by Charels Faulkner

The aweknes parenting by Dr Shafali

Leadership MBA by Marsha Goldsmith

Unleash Power Within by Tony Robbins

Scholarship self coaching by Brook Castillo

Money mentality by Amanda Frances

POY Practitioner

RSCI coaching

Hipnoterapeut

Timeline Paradigma Techniques Practitioner

I tu svakako nije kraj.

STUDENTASKA INICIJATIVA KAO PODSTREK

NLP Tehnike

STUDENTASKA INICIJATIVA KAO PODSTREK

Preko 500 sati uložila sam u besplatne aktivnosti i radionice u vidu podrške porodici, studentima i mladim preduzetnicima. Jedno od poslednjih je bilo predavanje u Naučno tehnološkom parku na poziv studenata iz ESTIEM-a sa FON-a na temu „Promeni pravila igre“.
Ono što sam primetila kod tih mladih ljudi, vrednih i ambicioznih studenata, jeste činjenica da koliko god im je formalno obrazovanje važno oni shvataju da nije i dovoljno za uspeh i sreću u životu. Oni su na predavanju shvatili da pored svojih znanja i resursa koje poseduju, treba da nauče i kako ih koriste. A da je ključno za napredak divergentan način razmišljanja, razvoj socijalnih veština i da postoje različiti načini za postizanje uspeha. Malo je reći da su bili oduševljeni.

Rad sa mladima

Mladi perspektivni sportisti su neizostavni deo mojih programa, čemu svedoče individualni koučinzi, kao i nezaboravno iskustvo u kampu Željka Rebrače. Na njegov poziv, mladim sportistima u kampu na Zlatiboru održala sam predavanje na temu treme i samopouzdanja, a uspehe istog možda će vam jednog dana prepričati neki od njih.
Svest organizatora koliko je važno da se radi na mentalnom sklopu i stabilnosti u procesu izgradnje mladih sportista, bila je moja velika motivacija. Iako su na početku bili skeptični, svi mladi sportisti radosno su dalazili na naša druženja. Naučili su da svi dobri sportisti imaju usađene vrhunske veštine samopouzdanja, motivacije, discipline, radnih navika, jasno postavljenih ciljeva, prihvatanja kritike, kao i razvijenog timskog duha. A ono što je na mene ostavilo najveći utisak jeste njihova želja da upijaju nova znanja i koriste ista i u drugim sferama svog života.
Trema i samopouzdanje
Trema i samopouzdanje
Trema i samopouzdanje

Vidimo se na NLP Practitioner-u.

Radujem Vam se!

Prijavi se