OSEĆATE DA VAM STVARI IZMIČU KONTROLI?

UZMITE ŽIVOT U SVOJE RUKE!

Stalno imate osećaj da možete mnogo više od trenutnog. Verovatno ste u pravu!

Imate uspešnu firmu a nezadovoljne radnike. Imate dobre radnike a ne komunicirate na pravi način. Radite za troje a ne umete da se izborite za bolju poziciju. Borite se na poslu a porodica trpi. Osećate se zaglavljeno i želite promenu karijere. Smatrate da je preduzetništvo pravi put za vas a nemate podršku. Prolazite kroz razvod a deca pate. Imate tešku porodičnu situaciju i ne znate šta dalje. Želite više a strah vas koči.

Coaching je pravi potez za vas!

Najmoćnija metodologija rada 1 na 1 za najbrže postizanje željenih rezultata.

Mlada i moderna disciplina u kojoj se coach koristi brojnim tehnikama pomažući vam da samostalno dođete do odgovora i rešenja za kojima tragate.

Coach nije savetnik.|guru.|Bog!

Coach vam postavlja suptilna i vrlo precizna pitanja uz pomoć kojih zajedno otkrivate koje su poteškoće, kako i kada su nastale i kako da ih otklonite. Uz pomoć veoma moćnih tehnika koje deluju duboko na nesvesnim strukturama, coach vam pomaže da zaobiđete svesni (logički) deo vaše ličnosti i doprete mnogo dublje u unutrašnje strukture gde se nalaze i uzrok i rešenje vašeg problema, jer niko to ne može bolje od vas.
Možda vam ovo deluje ozbiljno, ali uz moju podršku doći ćete do pravog odgovora za sebe.
Isto tako, ako niste za coaching to ću vam reći prilikom upoznavanja.

Moramo imati dobar odnos i poverenje da bismo imali dobre rezultate!

Coaching

Rad na sebi nije lak, ali je najvredniji od svega na svetu!

Poenta rada na sebi jeste da otkrijete koliko ste ustvari moćni. Da prihvatite da imate moć u svojim rukama. Da stvari mogu da se rade i na neki drugačiji način. Da shvatite da ste samo na jednu odluku daleko od sasvim drugačijeg života.

Zakažite besplatne konsultacije preko Zooma u trajanju od 20 minuta.

Coaching